Huittinen tutkii hoivapalveluiden osittaista yksityistämistä

18.08.2017 - 14:50 Minna Karru

Attendo, Esperi Care ja Mehiläinen Hoivapalvelut ovat ilmaisseet mielenkiintonsa Kuninkaisten vanhainkodin, Kaarirannan palvelukeskuskokonaisuuden ja Vampulan palvelukeskus Annalan hoivatoimintoihin ja kiinteistöihin.

-Huittisten kaupunki aloittaa valmistelun, jossa selvitetään, onko kaupungin tarkoituksenmukaista ja järkevää siirtää yksityiselle toimijalle kyseiset kiinteistöt ja niiden toiminta. Selvityksessä huomioidaan erityisesti hoivapalvelujen jatkuvuus Huittisissa, kaupungin kiinteistöriskit ja henkilöstön aseman turvaaminen mahdollisessa muutoksessa, kertoo kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa.
-Yksityistämisen tarkoituksenmukaisuus tarkastellaan kiinteistökohtaisesti. Ulkoistamisratkaisuun voidaan päätyä esimerkiksi vain yhden kiinteistön ja sen toiminnan osalta, Peltomaa jatkaa.

-Samanaikaisesti selvittelyn kanssa Huittisten kaupunki aloittaa mahdollisen muutoksen kohteena olevan henkilöstön kanssa yt-neuvottelut, kaupunginjohtaja sanoo.

Neuvottelut yritysten kanssa on tarkoitus aloittaa syyskuussa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.