Sotilasvala tukkii perjantaiaamuna keskustan

18.08.2016 - 11:00 Antti Salminen
Porin prikaatin komentaja, eversti Arto-Pekka Nurminen toivottaa huittislaiset tervetulleiksi kaikkiin valapäivän tapahtumiin.

Perjantaiaamupäivänä Huittisten keskustassa järjestettävä Porin prikaatin sotilasvala aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin. Paikalle odotetaan paria tuhatta varusmiesten omaista. Tilaisuus on avoin kaikille.
Valapäivän tapahtumat alkavat Huhkolan urheilukentän alueella kello 9. Valaparaati on urheilukentällä kello 10. Valan jälkeen joukot marssivat keskustassa noin kello 10.45–11.15 välisenä aikana.
Lauttakylänkatu suljetaan autoliikenteeltä ohimarssin ajaksi vajaaksi puoleksi tunniksi Räikänmaantien ja Karpintien väliltä.
–Räikänmaantieltä voi sulun aikana kääntyä Lauttakylänkadulle pohjoiseen Huhkolan teollisuusalueen suuntaan. Karpintieltä voi kääntyä Lauttakylänkadulle etelään Miljoonaristeyksen suuntaan, mutta tätä kannattaa välttää, jos mahdollista. Liikenteenohjaus on paikalla molemmissa paikoissa, sanoo Porin prikaatin johdon tukisektorin johtaja, kapteeni Timo Hiljanen.
Ohimarssissa varusmiesjoukot marssivat reittiä: urheilukenttä–Huhkolantie–Lauttakylänkatu–Kappelikuja–Koulukuja–puistoalue–urheilukenttä. Moottoroitu osasto kääntyy Lauttakylänkadulta Kirkkotielle ja jatkaa matkaansa suoraan Säkylään.
Kaupunki suosittelee yleistä liputusta valapäivänä.

 

Valajärjestelyjä esittelevä kartta löytyy täältä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.