Sisänäyttelyt talvella suosittuja

18.02.2019 - 05:29 Janika Ihanamäki
–Talkoolaisia tarvittiin koiranäyttelyiden järjestämiseen yli viisikymmentä, summasivat Satakunnan Pystykorvakerhon näyttelyitä järjestäneet Heikki Kulmala (vas.), Jari Kallio ja Arto Tanila.

Satakunnan Pystykorvapäivä innoitti kahden koiranäyttelyn ulkomuototuomari-en arvioitavaksi yhteensä yli 500 koiraa. Satakunnan Pystykorvakerho järjesti molemmat näyttelyt Huittisissa Rekikosken matkailu- ja vapaa-ajan keskuksessa
–Onhan tämä viikonloppu seuralle iso rypistys. On hieno asia, että on saatu teki-jät koottua, paikka on hyvä ja yhteistyö toimivaa, näyttelytoimikunnan puheen-johtaja Arto Tanila kiitteli.

Koiranäyttelyissä kävijöiden määrä on valtakunnallisesti tarkastellen hieman laskussa, mutta Huittisissa osanotto oli molemmissa näyttelyissä hyvä. Pystykor-vien erikoisnäyttelyissä kävijöitä on vuosittain noin 100 koiraa.
–Sisänäyttelyt ovat tähän aikaan vuodesta suosittuja. Erikoisnäyttely on järjes-tetty täällä useamman kerran. On hienoa, että saimme ryhmänäyttelynkin tänne. Tanila sanoi.

–Sää suosii, ei ole kylmä. Monilla kävijöistä on nelivetoauto, joten loskaisista teistä ei ole liikaa haittaa, Satakunnan Pystykorvakerhon puheenjohtaja Jari Kallio totesi.

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan keskiviikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.