Vuoristoratapelistä jäi kaksi pistettä LP Vampulalle

18.02.2018 - 22:00 Toimitus
Joukkueiden parhaina palkittiin kotijoukkueesta Nayara (vas.) ja WoVosta Viivi Pyhäjärvi. Kuva: Mauno Kotamäki.

Leijonankidassa oli kannustusjoukot virittäytyneet auttamaan kotijoukkuetta minkä pystyivät, kun LP Vampula kohtasi sarjan hännillä olevan WoVon Rovaniemeltä. Kannustus kesti läpi koko ottelun, eikä laantunut edes neljännen erän kompuroinnissa. Varsinaista vuoristorataa ollut ottelu venyi viiteen erään ja päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon erin 3
-2 (18-25, 25-22, 25-10, 12-25, 15-11). Otteluisäntänä toiminut Kiviniitty palkitsi kotijoukkueen parhaana Naryanan ja vieraista Viivi Pyhäjärven.
Ensimmäinen erä oli melkoista virheilyä molemmilta joukkueilta, eikä lentopallon viihdearvo ollut kovinkaan korkealla. Vierailijat nousivat, erityisesti Klimovan hyvien suoritusten myötä selkeään erävoittoon.
Toisen erän työvoitto kirjattiin kotijoukkueelle, vaikkei peli vieläkään hyvälle tasolle noussut.
Kolmannen erän alussa Vampula oli juuri sellainen kuin pitikin olla, eli syötti Wovon vastaanoton hajalle ja hyökkäsi puolustuspallot varmasti vastustajan lattiaan. Kolmas erä päättyikin kotijoukkeen murskavoittoon 25-10 ja Veda Mansikkaviita sai erään kymmenen pisteen verran syöttää yhteen putkeen. Vampula ei kuitenkaan pystynyt pitämään tasoaan enää neljänteen, vaan roolit vaihtuivat ja erä vieraille lähes yhtä murskaavasti 12-25.
Viides erä oli jo karkaamassa rovaniemeläisten suuntaan, mutta erän loppu oli kuitenkin Huittisten ja voiton myötä tärkeääkin tärkeämmät sarjapisteet LP Vampulalle.

LP Vampula ja Wovo Rovaniemi taistelevat keskenään viimeisestä pudotuspelipaikasta ja voiton myötä Vampula nousi kahteentoista pisteeseen, kun taas Rovaniemellä on kuusi sarjapistettä.
Molemmilla joukkueilla on vielä kolme runkosarjaottelua jäljellä, joista yksi on keskinäinen ja se pelataan tulevana sunnuntaina Rovaniemellä. Sitä ennen huittislaiset kohtaavat Pölkky Kuusamon ja runkosarja päättyy 4.3. Nurmoa vastaan pelattavaan otteluun.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.