LP Vampulan kiri ei riittänyt

17.12.2017 - 19:25 Sari Mäkelä

Oriveden ponnistus kaatoi erin 3-1 LP Vampula Huittisen naisten lentopallon mestaruusliigan pelissä Orivedellä. Eräpisteet olivat 22-25, 25-12, 25-13 ja 25-23.

Ottelun ennakkoasetelmat olivat kutkuttavat. OrPon tehonainen Lemos oli nilkkavaivaisena sivussa ja joukkue oli vasta tullut Kosovosta europeleistä. Ottelu alkoikin huittislaisittain loistavasti ja virheettömän pelaamisen avulla erää johdettiin jo 2-9. Orivesi kuroi johdon kiinni, mutta erä kuitenkin lupaavasti Huittisiin.

Sitten alkoi virheily. Syötöt ei tahtoneet pysyä ruudussa, aloitukset eivät nousseet verkolle, passeista suorien virheiden lisäksi puuttui tarkkuus ja sitä myötä myös hyökkäystehot olivat huonot. Toinen ja kolmas erä selvääkin selvemmin kotijoukkueelle.

-Neljännessä erässä LP Vampula Huittinen sai osa-alueet paremmin kuntoon. Kolme rajapallotuomiota, jotka "Vampula-laseilla" katsottuna menivät selkeästi väärin, antoivat OrPolle kuuden pisteen edun, eikä hyvä taistelu enää riittänyt sarjapisteisiin, toteaa LP Vampulan manageri Timo Talvitie.

Oriveden Ponnistus on sarjataulukossa neljäntenä ja LP Vampula kahdeksantena.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.