”Odotan ja toivon, että halli on täynnä”

17.11.2019 - 13:38 Satu Ojala
LP-Vampulan pelaajat Rahima Agrebi (vas.) ja Aleksandra Cveticanin olivat Sveitsin ottelussa toiveikkaita ennen ottelua pidetyissä treeneissä. Kuva: Kimmo Vaihekoski

Huittisissa tehdään keskiviikkona historiaa, kun LP-Vampula Huittinen taistelee pääsystä CEV Challenge Cupin seuraavalle kierrokselle. Vastassa on Lugano Volley Sveitsistä. Näin Timo Talvitien ja LP-Vampula Huittisen yksi askel pitkällä lentopallopolulla on toteutumassa. 
Kaksi viikkoa sitten käytiin Luganossa otteluparin ensimmäinen taisto, jonka Lugano voitti erin 3-0.
–Ei se huono ottelu ollut, siinä oli paljon hyvää. Otteissamme näkyi ylimääräistä jännitystä, kun kaikki oli hieman uutta ja ihmeellistä. Erät olivat tasaisia, mutta Lugano vei pisteet. Se antoi kuitenkin paljon lupauksia, sanoo LP-Vampulan manageri Timo Talvitie.
–Nyt Huittisissa on mahdollisuus nähdä Euroopan tason lentopalloa. Vastaavaa ottelua ei ole Huittisissa ollut ikinä. Odotan ja toivon, että halli on tänään täynnä. Otteluun on saatu sponsoreita niin hyvin, että lippujen hinta on kyetty pudottamaan varsin edulliseksi.
Hän luottaa joukkueeseensa, ja uskoo, että Huittisissa käydään Vampulalta jatkopaikkaan vaadittava kultainen erä.
–Pelin henki on, että meidän on voitettava Lugano 3-0 tai 3-1. Jos Lugano voittaa tänään kaksi erää, se jatkaa seuraavalle kierrokselle. Silloin vastassa on Kuusamon Pölkky. Me olemme kuitenkin erittäin kiinnostuneita tästä jatkopaikasta.
–Tämä on meille sekä seuralle että joukkueelle todella iso asia ja sen pitäisi olla sitä myös tälle paikkakunnalle. Pyrimme tekemään tästä ottelusta myös en arvoisen.

Timo Talvitie iloitsee siitä, että LP-Vampulan kehityspolku on edennyt suunnitellusti.
–On oikeastaan hyvä, että meillä on huomenna maanantaina kotiottelussa vastassa sarjakärki LiigaPloki, joka ei ole tällä kaudella hävinnyt velä yhtään ottelua. Se antaa hyvää puhtia keskiviikon peliin. Edelllisessä ottelussa Huittisissa Ploki vei voiton erin 3-2, joten kaikki mahdollisuudet voittoon ovat olemassa.

Lue juttu kokonaisuudessaan keskiviikon 20.11. Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

KOMMENTIT
18. marraskuu 2019 - 21:24Eräs Katsoja
Hallissa oli maanantaina lähes täysi tupa ja varsinkin parkkipaikka oli tupaten täynnä. Onneksi kirjaston parkissa oli muutama vapaa paikka. Käteistä kannattaa varata myös matkaan, sillä kortti ei käy lipunmyynnissä eikä kahvilassa. Itse hävityssä pelissä ihmetytti se, että valmentaja ottaa toisessa ja kolmannessa erässä, 20-20-tilanteessa, parhaat pelaajat vaihtoon.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.