Useasti siirretty hammashoitolan saneeraus suunniteltu käynnistyväksi ensi kesänä

17.10.2019 - 05:37 Satu Ojala
Hammaslääkäri Jari Kosola ja hammashoitaja Monika Turgan siirtyvät ensi kesänä väistötiloihin, kun remontti alkaa.

Huittisten pääterveysasema on saneerattu pääosin, paitsi hammashoitolan tilat ovat alkuperäisessä kuosissa. Vanhin osa on vielä saneeraamatta.

Hammashoitolalla on tilat myös Vampulassa, joista toiminnot siirretään remontin jälkeen Huittisiin. Saneerauksesta on nyt laadittu hankesuunnitelma, jonka kaupunginhallitus hyväksyi.

–Luonnossuunnitelmassa on nyt varmistettu, että käytettävissä oleviin neliömääriin saadaan mahtumaan kaikki tarvittavat tilat. Tämän jälkeen alkaa varsinainen toteutussuunnittelu, sanoo tekninen johtaja Ulla Ojala.

Hammashoitolaan tulee kaksi hoitohuonetta lisää. (..)

Hammashoitolan saneeraustyöt alkavat ensi kesänä.

–Työ tehdään puolessa vuodessa ja ne saadaan kalustamista vaille kuntoon ensi vuoden aikana. Hammashoitola saadaan suunnitelmien mukaan käyttöön helmikuussa 2021.

Hammashoitola siirtyy remontin ajaksi väistötiloihin.

–Vampulan hammashoitola on tällöin käytössä ja Huittisten keskustasta etsitään lisäksi vuokratiloja. Jos sopivia ei löydy, yksi mahdollisuus on vuokrata hammashoitokontti.

 

 

Lue juttu loppuun Lauttakylä-lehden numerosta 42 (16.10.2019)
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.