Miten sovittaa hyvinvointi arkeen? – Siinä haaste

17.09.2019 - 05:22 Janika Ihanamäki
–Tehokas ja keskittynyt hengitys sekä liikunta parantavat keuhkojen ja verenkiertoelimistön kuntoa, vähentävät stressiä ja tuovat hyvää oloa, Maija Tenkanen luennoi.

–Käsi ylös, kuinka monella on ollut stressiä, liikuntayrittäjä ja personal trainer Maija Tenkanen kysyi yleisöltä Hyvän olon tapahtumassa Huittisissa.

Ei liene yllätys, että aika monta kättä yleisössä nousi ylös.

–Mikä aiheuttaa stressiä, Tenkanen kysyi.
Yleisö vastasi: kiire, työ ja koko arki.

Niihin Tenkanen lisäsi sosiaalisen median, joka luo usein ristiriitaisen tilanteen siitä, mitä itse on, mitä haluaisi olla, ja mitä muut ovat. Myös pyrkimys hyvään elämään ja oloon voi stressata.
–Hyvinvointi lähtee ihmisestä sisältä ja näkyy ulos. Mutta miten sovittaa hyvinvointi arkeen, siinä haaste, Tenkanen pohjusti.

Hyvän olon perusasioista, kuten liikunnasta, ravinnosta ja levosta on riittävästi tietoa saatavilla. Niistä ei ole apua, jos ihmisellä on jatkuvasti stressi, joka aiheuttaa paljon erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä oireita. (..)

Hyvinvointiluennon lisäksi LCHuittinen/Gerdan järjestämässä tapahtumassa Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksessa nähtiin muotinäytöksessä syksyn ja talven muotia.
Ostoksiakin sai tehdä, sillä yrittäjät olivat laittaneet Ryti-salin aulaan myyntipöytiään.

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan Lauttakylä-lehden numerosta 38
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.