Pick N Pay suunnittelee markettia Huittisiin

17.05.2018 - 13:57 Satu Ojala
Kauppaketju Pick N Pay on varannut markettontin Huittisten Sahkon alueelta valtateiden 12 ja 2 risteyksestä. Tonttinaapureina ovat Tokmanni ja Autotalo Pelttari. Kuva Mikko Perttunen

Suomalainen kauppaketju Pick N Pay on tehnyt markettonttivarauksen Huittisista Sahkon alueelta, Pelttarin ja Tokmannin välistä. Tontti on kooltaan kaksi hehtaaria ja siinä on rakennusoikeutta 9900 neliötä.
-Olemme etsineet laajentumismahdollisuuksia ja Huittinen on sijainniltaan sopiva, sanoo talousjohtaja Kasper Nyholm Pick N Paysta.
-Jos kaupunki näyttää vihreää valoa suunnitelmillemme ja saamme omat päätöksemme kuntoon, voi asia edetä nopeastikin. Rakentamaan voimme päästä mahdollisesti jo tämän vuoden aikana. 

Pick N Payn toiminta painottuu ruokakauppatoimintaan, vaikka ohessa myydään paljon muutakin.
-Ruoka on se meidän ykkösjuttumme ja siihen tulemme käyttämään merkittävän osan ajatellusta marketista. Tarvitsemme myös varastotilaa ja pienempiä tiloja on myös mahdollisille kumppaneille, jos vain halukkaita löytyy, sanoo Kasper Nyholm.

Pick N Pay on suomalainen perheyritys, jota pyörittävät isä ja kolme lasta. Ensimäinen liike perustettiin Raumalle vuonna 1995 ja toinen Poriin 2002. Yrityksen palveluksessa on 60 työntekijää.
-Meillä on myös verkkokauppa, joka on nousussa koko ajan, mutta se on edelleen murto-osa liiketoiminnastamme, sanoo Nyholm.

Lue lisää ensi viikon Lauttakylä-lehdestä

KOMMENTIT
17. toukokuu 2018 - 14:32Nimimerkki: PickNPayLover
Noniin, Huittinen. Voisitteko olla yhteistyökykyisiä ja näyttää tälle loistavalle kaupalle vihreää valoa? Lupaan ja vannon että jos tämä hanke kariutuu kaupungin päättävistä elimistä johtuvista syistä, muutan pois. Perheineni. Ja ystävineni. Ja sukulaisineni. Kaikki puolitututkin vien mukanani. Ystävällisin terveisin Suur Lapsperhe
18. toukokuu 2018 - 0:10Nimimerkki: heikki
Pitkästä aikaa hyvä uutinen kaupungin tonttikaupoista. Yleensä tällainen avaus on tuonut myös jatkoa, johon Huittisten kaupungilla on hyvä mahdollisuus. Älä sekoile nimimerkki ´PICKANDPAYLOVER´ , että kaupunki olisi tällaista vastustamassa. Päinvastoin. tontteja on kaupan . ja on toivottavaa että investoidun kadun varteen tulee uusia yrityksiä. Cittaria emme huittisiin saaneet, peukutan PP:tä.
18. toukokuu 2018 - 0:44Nimimerkki: Rouva huittislainen
Nyt hyvät päättäjät ajatelkaa Huittisten parasta ja hyväksykää ihmeessä tämä mahdollisuus. Mitä kaikkea tämä tuokaan tullessaan!

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.