Sisustusartesaaniopiskelijat uudistivat Huittisten Tukitalon ilmeen

17.02.2017 - 13:09 Minna Karru
Luonnonläheisyys oli teemana Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa opiskelevilla Suvi Sysmäläisellä (edessä), Vilma Putkolla, Johanna Rotikolla ja Saila Lahdella.

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sisustusartesaaniopiskelijat Johanna Rotikko, Vilma Putko, Saila Lahti ja Suvi Sysmäläinen suunnittelivat ja toimeenpanivat työssäoppimisjaksollaan Huittisten Tukitalon uuden ilmeen. Noin 60 neliön tilat sijaitsevat Osuuspankin liikerakennuksen toisessa kerroksessa. Tiloissa on eteisaulan lisäksi vastaanottohuone, tila vapaaehtoisille puhelinpäivystäjille sekä yhdistetty kokous- ja kahvihuone.

Nelikko lähti liikkeelle kestävyysajattelusta ja kierrätyksestä.
–Emme esimerkiksi hankkineet uusia huonekaluja, vaan käytimme vanhoja, mutta annoimme niille uuden ilmeen, Rotikko kertoo.

Kun koko Osuuspankin liikerakennusta ryhdyttiin saneeraamaan, nousi ajatus myös Tukitalon tilojen "kasvojenkohotuksesta".
–Sitten tuli mieleen Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos. Aiemmin olemme tehneet yhteistyötä muun alan oppilaitosten kanssa, taustoittaa Sastamalan seudun mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Ari Tiensuu.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.