LP Viesti piti täydet pisteet Salossa

16.12.2018 - 22:11 Satu Ojala

LP-Vampula Huittinen pelasi syyskauden viimeisen liigapelinsä Salossa sarjakärki LP Viestiä vastaan. Kotiintuomisina oli vain pelikokemusta, sillä Viesti piti vahvalla pelillään kaikki kolme sarjapistettä itsellään erin 3-1 (25-18, 20-25, 25-7, 25-14). Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Huittisissa LP-Vampula vei Viestiltä yhden sarjapisteen. LP Vampula horjutti Viestiä tänään vain erän verran, sillä se voitti toisen erän luvuin 20-25.

Mestaruusliigan verkkosivujen mukaan Tuuli Metsäkoivu jatkoi Vampulan passarina.  Claire Felix pelasi nyt uudella tontilla, hakkurina.
Ensimmäisen erässä molemmat joukkueet esittivät hyvää puolustuspeliä. Viesti karkasi vahvaan johtoon, mutta Vampula kuroi eron kuudesta pisteestä pisteen päähän Kia Brightin takoessa pisteitä.Viesti vei erän lopulta numeroin 25-18.

Toisessa erässä Vampula puolusti hyvin ja venyi jo 13-17 johtoasemaan Kia Brightin mainiolla pelivireellä. LP Viesti ei saanut enää kirittyä Vampulan johtoa kiinni.

Kolmas erä oli LP Viestin täydellistä hallintaa ja joukkue veikin erän murskaluvuin 25-7.

Neljännen erän alussa Vampula johti jo neljän pisteen erolla, mutta sen jälkeen Viesti ryhdistäytyi ja vei erän nimiinsä luvuin 25-14 ja koko ottelun 3-1.

LP Vampulan parhaana palkittiin Kia Bright. 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.