Pick N Pay avaa Huittisissa marraskuun viimeisellä viikolla

16.09.2019 - 14:21 Minna Karru
Marraskuun loppupuolelle asti Freezerin Hannamari Heinonen (vas.) ja Sanna-Kaisa Kourunen pukevat mallinukkea nykyisissä tiloissa Risto Rytin kadun varrella.

–Pick N Payn avajaispäivä Huittisissa on 28.11., sanoo Pick N Payn talousjohtaja Kasper Nyholm.

Maaliskuussa alkanut 5400 neliön rakennuksen rakentaminen on edennyt aikataulussa. Ulkopuolelta rakennus saa näinä päivinä lopullisen muotonsa. Myös noin 400 paikan parkkialueen asvaltointi on alkamassa.

Pick N Pay käyttää rakennuksesta 4 000 neliötä itse, muu tila vuokrataan. Vuokralaisista kaksi on jo täysin selvillä: Data Group JH Computer ja Freezer.

–Kesken ovat neuvottelut kahvilayrittäjän kanssa. Tarkoitus on myös, että tilaan tulee ravintolaketju Subway, se ei tosin vielä ole löytänyt huittislaistoiminnalle yrittäjää, Nyholm kertoo.

Huittisiin laajenee Data Group JH Computer, joka toimii nyt Sastamalan Putajassa ja Nokialla. Huittisten uuteen, noin sadan neliön toimipisteeseen sijoittuvat niin IT-laitemyymälä ja tietokonehuolto kuin IT-palveluiden yritysmyynti ja IT-tukipalvelut.

–Yritysasiakkaiden määrä Huittisissa on kasvanut, samoin Huittisten ”takaisissa” kunnissa, muun muassa Eurassa ja Säkylässä. Vaikka paljon pystymme tekemään etänä, aina välillä töitä tehdään paikan päällä yrityksissä. Ja silloin sadan kilometrin matka yhteen suuntaan on turhan pitkä, Hujo taustoittaa.

Enin osa, noin 90 prosenttia, yrityksen euroista tulee tällä hetkellä yritysasiakkailta. Pick N Payn tiloihin tuleminen tuo JH Computerin konkreettisesti myös lähelle kuluttaja-asiakkaita.

Huittisten toimipisteessä aloitetaan kolmella työntekijällä, heidät on jo valittu. Lisäksi alkuvaiheessa useamman päivän viikosta on paikalla JH Computerin ”vanha kasvo”, yritysmyyntiä tekevä Pasi Vehmaa.

Hannamari Heinosen ja Sanna-Kaisa Kourusen omistama vaateliike Freezer muuttaa upouusiin tiloihin ydinkeskustasta Risto Rytin kadun varrelta.

–Noin 90 prosenttia asiakkaistamme on kanta-asiakkaita, joten uskomme, että asiakkaat seuraavat perässä, vaikka sijaintimme kuutisensataa metriä muuttuukin,  Heinonen sanoo.

–Uskomme myös siihen, että Pick N Pay vetää uusia ihmisiä myös meidän liik-keeseemme. Tuohan uusi liikerakennus vuokralaisineen useamman syyn olla ajamatta Huittisten ohi, Kourunen lisää.

 

 

Lue lisää aiheesta Lauttakylä-lehden numerosta 38.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

 

Päivitetty klo 16.39 Freezer-yrittäjien kommenteilla.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.