Kaukolämmössä jakelukatkos Huittisissa

16.08.2017 - 15:19 Satu Ojala

Huittisten Lämpö Oy tekee uuden liikuntahallin rakentamisen takia muutostöitä kaukolämpöverkkoon. Uusi putki liitetään nykyiseen kaukolämpöverkkoon ensi viikon alussa. Työ tehdään maanantain iltayhdeksän ja tiistain aamukuuden välisenä aikana.
Isoin katkos aiheutuu Huhkolan alueella.
-Valitettavasti emme voi toimittaa kaukolämpöä Huhkolan alueelle liitostyön aikana. Näin kesäaikaan ei tällä ole vaikutusta rakennusten lämmitykseen, mutta lämpimän käyttöveden saanti loppuu katkon ajaksi. Jotta Huhkolan alueen asiakkaisiin kohdistuva häiriö olisi mahdollisimman vähäinen, ajoitetaan liitostyö yöaikaan. Kaukolämmön saanti palautuu entiselleen tiistaiaamuna kuuteen mennessä. Lämmöntoimituskatkos koskee Huhkolantien ja Lauttakylänkadun välistä aluetta, pahoittelee Huittisten Lämmön toimitusjohtaja Antti Lumme.

-Liitostyön aikana muu kaukolämpöverkko lämmitetään Meijerin lämpölaitoksella, joten lämpölaitoksien vaihdon takia saattaa tulla hetkittäisiä ja vähäisiä muutoksia kaukolämmön painetasoihin ja lämpötilaan koko kaukolämpöverkon alueella. Käytännössä muutos ei aiheuta toimenpiteitä kaukolämpöön liittyneiltä asiakkailta, sanoo Lumme.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.