Mikko Oivanen siirtyy ensi kaudeksi Kreikkaan

16.07.2017 - 18:18 Satu Ojala
Mikko Oivanen lähtee Olympiacos SFP:n riveihin jo elokuun lopulla.

Huittislaishakkuri Mikko Oivanen jatkaa uraansa tulevalla kaudella Kreikassa maan pääsarjassa pelaavan Olympiacos SFP:n riveissä.
-Sopimus on yksivuotinen ja olen tilanteeseen tyytyväinen. Seurasta otettiin manageriini yhteyttä ja sitä kautta sopimus syntyi. Olympiacosissa on koossa hyvä porukka, kovat tavoitteet, hyvä valmennus ja hyvät olosuhteet, sanoo Oivanen.
Olympiacos on Ateenan kupeessa sijaitsevan Piraeuksen suurseura, jossa on toimintaa 17 eri lajissa. Se on yksi maailman suurimmista urheiluseuroista.
-Tavoitteena on tulevalla kaudella voittaa Kreikan mestaruus. Viimeiset kolme vuotta voiton on vienyt Paok Thessalonikista. Kreikassa on muutama kärkiseura, jotka ovat todella kovia. Olympiakosilla on mestaruuksia 27 ja niille halutaan nyt jatkoa.

Oivanen myöntää, että pelaajamarkkinat eivät ole kovin vilkkaat.
-Kävin neuvotteluja yhden muunkin tahon kanssa, mutta ne eivät johtaneet tulokseen. Kävin Kreikassa muutama päivä sitten näytillä ja samalla allekiirjoitettiin sopimus.

Oivaset lähtevät Kreikkaan elokuun lopulla. Siihen asti Oivanen treenaa omatoimisesti.
-Hienoa, että saan mukaan vaimoni Monikan ja tyttäremme Majan. Olen ollut aika paljon ulkomailla yksikseni, joten nyt tilanne on ihan erilainen. 
Oivasten tytär on seitsemän kuukauden ikäinen.
-Hän on jo tottunut reissaamaan Suomen ja Puolan välillä. Kreikassa on ilmasto lapsen kannalta ihan mukava, sanoo kesää Puolassa perheensä kanssa viettävä Oivanen.
Mikko Oivanen pelasi viime kaudella Hurrikaani-Loimaalla ja sitä ennen hän on ollut ammattilaisena Turkissa, Puolassa, Ranskassa, Qatarissa, Kiinassa ja Iranissa.
Maajoukkueessa Oivanen oli mukana kymmenen vuotta pelaten 214 maaottelua. Hän oli pitkään maajoukkueen ykköshakkuri. OIvanen voitti maailmanliigan pistepörssin vuosina 2009 ja 2011.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.