Antaa pölyn laskeutua

16.06.2017 - 14:14 Satu Ojala
Perussuomalaisten puheenjohtajakisan hävinnyt Sampo Terho kävi Huittisissa viikkoa ennen puoluekokousta. Huittisissa Terhoa tenttasivat paikalliset perussuomalaiset.

Huittisissa perussuomalaiset jatkavat toimintaansa kuten ennenkin.
–Ei puolue ole hajonnut, vain eduskuntaryhmä on jakautunut kahtia, sanoo Huittisten perussuomalaisten puheenjohtaja Simo Riuttamäki.

Huittislaiset puolueaktiivit ovat ottaneet tilanteen rauhallisesti.
–Muutama soitto on tullut, että mitä me nyt teemme, mutta kukaan ei ole ollut eroamassa puolueesta. Saamme olla tyytyväisiä, että jäsenistömme ottaa tilanteen rauhallisesti, sanoo sihteeri Seija Multanen.
–Antaa pölyn laskeutua ensin ja katsotaan sitten, mitä teemme. Uskon, että sopuun vielä päästään, sanoo Riuttamäki.
–Meillä on sunnuntaina valtuustoryhmän kokous ja me kaikki olemme persuja edelleen ja katselemme rauhassa, miten maa makaa. Puoluetoimistosta ei ole kukaan ollut meihin yhteydessä, sanovat Multanen ja Riuttamäki.

Satakunnan piirissä on jo vaadittu puheenjohtaja Anssi Joutsenlahden eroa, kun hän totesi, että puolue ei ole hajonnut.
–Jotta sellainen kokous voidaan kutsua koolle, pitää sitä viiden piirihallituksen jäsenen vaatia. sanoo Seija Multanen, joka on itsekin piirihallituksen jäsen. Kaikkiaan piirihallituksessa on 28 jäsentä puheenjohtajat mukaan lukien.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.