Entiset sarkialaiset omalla abiajelulla

16.02.2017 - 15:22 Sari Mäkelä
Sarkia-lukiossa lukiotaipaleen aloittaneet halusivat kiertää penkkaripäivänä Kiikan ja Pehulan alakouluilla sekä Äetsän koululla. Kuvaan asetuttiin myös uimahallin pihassa.

-Halusimme tulla ajelemaan penkkaripäivänä tänne omille kotikonnuille. Kävimme jakamassa karkkia Kiikan ja Pehulan kouluilla sekä vanhan koulumme pihassa yläkoululla,selittivät "sarkialaiset" abit Kiikan uimahallin pihassa. Karkkia oli jaettavaksi 3-4 kiloa jokaisella abilla.

-Hiukan harmittaa, että emme voineet kokea samoja perinteitä Sarkia-lukiossa kuin aiemmat abit, totesi Aino Ollila.

Vammalan lukiossa on kuitenkin ihan kivaa. Jaakko Virtanen sanoi, että aluksi syksyllä oli vaikeaa, mutta nyt on jo tullut uusia ystäviäkin.

Aamupäivällä Vammalan lukiossa pidettiin tehtävärataa ja abit kiersivät luokissa. Abigaalassa esitettiin videoita, opettajat räppäsivät ja titteleitä jaettiin.

Sarkialaisia abiturientteja ovat Jaakko Virtanen, Joonas Helander, Pinja Jalo, Julia Valkama, Suvi Kero, Sanna-Kaisa Kankaanpää, Aino Ollila, Juho Kylväjä, Katri Mäkinen, Roosa Autio, Patrik Visuri, Olavi Pihlava, Sakari Pihlava, Tomi Koskinen, Tuomas Raunio ja Riku Rainio.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.