Hämeenlinna vei kaksi pistettä

16.01.2019 - 22:10 Toimitus
Hämeenlinnan tehopelaajaa Suvi Kokkosta torjumassa LP-Vampulan Claire Felix (8) ja Iina Andrikopoulou (9). Kuva Mauno Kotamäki.

LP-Vampula Huittinen ei pystynyt pitämään virettään kahta erää enempää ja Hämeenlinnan Lentopallokerho vei Huittisissa tänään pelatun mestaruusliigaottelun ottelun erin 2-3.
Kaksi ensimmäistä erää oli kotijoukkueen iloista rallattelua ja joukkue toteutti laadittua pelikirjaa oikein hyvin. Hyvästä pelistä palkintona selkeät erävoitot molemmista pistein 25-16.
Pitkän erätauon jälkeen peli tasoittui ja kotijoukkue alkoi sortua virheisiin. Hämeenlinna sen sijaan sai koko ajanparemmin juonesta kiinni. Kaksijakoinen ottelu lopulta Hämeenlinnaan erin 2-3 (25-16, 25-16, 22-25
20-25, 9-15).
Ottelun parhaina palkittiin kotijoukkueesta Kia Bright ja vieraista Suvi Kokkonen.

Lehdisötilaisuudessa Hämeenlinnan Suvi Kokkonen totesi, että joukkue oli kaksi ensimmäistä erää unessa.
-Pitkän erätauon jälkeen saatiin homma paremmin kulkemaan. Viime kauden joukkueeseen verrattuna olemme ainakin nuorempi. Hyvä joukkue on kasassa nytkin ja menemme koko ajan eteenpäin, sanp/oi Kokkonwn lehdistötilaisuudessa.
-Oikein missäänkään vaiheessa emme päässeet omaan parhaaseemme. Joukkuepeli on hieman kadoksissa ja pelaamme liian paljon yksilöinä tällä hetkellä. Itsessä näen vielä kehitettävää, mutta ensimmäistä liigakautta pelaan ja siihen peilaten olen tyytyväine, sanoi LP-Vampulan Iina Andrikopoulou.

-En osaa sanoa mistä saimme energian kaivettua tämän ottelun voittoon kahden tappiollisen erän jälkeen. Luulisin sen löytyneen sydämestä. Olen todella ylpeä joukkueen noususta voittoon vaikean alun- jälkeen, sanoi HLPK:n Matteo Pentassuglia.
-Kaksi erää pelasimme hyvin ja sen jälkeen emme enää pystynyt peliä viemään ja  siksi hävisimme. Kaksi erää osoitimme pystyvämme hyvään peliin, mutta koko ottelua emme sitä pystyneet pitämään. Olemme tehneet tosi kovasti töitä ja tavoitteemme on olla parhaimmillamme, kun ratkaisupelit alkavat, sanoi LP-Vampulan valmentaja Darko Dobreskov.
LP-Vampulan parhaat pisteentekijät olivat Kia Bright 23/+13, Nayara Ferreira 12/+6 ja Iina Andrikopoulou 13/+5
HLPK:n parhaat pisteentekijät olivat Suvi Kokkonen 21/+12, Kayla Principato 12/+4 ja Mara Green 15/+7
 

LP-Vampulan seuraava kotiottelu on jo lauantaina 19. tammikuuta, jolloin verkon toiselle puolelle asettuu Pölkky Kuusamosta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.