Tekninen lautakuntakin Kivirannan kannalla

16.01.2018 - 20:04 Satu Ojala
Tekninen lautakunta päätti äänestyksen jälkeen esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että koulu rakennetaan uimahallin, liikuntahallin ja kirjaston läheisyyteen Kivirannan pellolle.

Huittisten tekninen lautakunta päätti tänään äänin 5-2, 2 tyhjää, esittää Lauttakylän koulun paikaksi meijerin vieressä olevaa Kivirannan peltoa. Tekninen johtaja Ulla Ojala esitti, että uusi koulu rakennetaan vanhan kivikoulun paikalle.
Lautakunnan jäsen Tuomas Toivola (kok) esitti, että koulu rakennettaisiin meijerin viereen, vastapäätä nykyistä väistökoulua. Häntä kannattivat Mari Saari (kok) ja Helvi Sairanen. Äänestyksessä Toivolan esityksen taakse tulivat vielä keskustan Maikki Tolkki ja Sauli Savolainen.
Ulla Ojalan esityksen kannalla olivat Heikki Virtanen (kesk) ja Marvin Peasley (sd). Tyhjää äänestivät Mikko Kaunisto (vas) ja Niina Immonen (ps).
Lopullisen päätöksen koulun sijainnista tekee 29. tammikuuta kokoontuva kaupunginvaltuusto.

KOMMENTIT
16. tammikuu 2018 - 21:31Nimimerkki: Hämmästynyt
Tehdäänkö nyt sitten yli/alikulku,kun liikuntahallin paikkaa valittaessa sitä ei voitu ko.paikkaan tehdä,koska lapsille tulee vaarallinen tienylitys:)

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.