Liikunta iloksi, sopii ottaa tavaksi!

15.09.2017 - 05:43 Juho Torpo
Elisa Laakso (vas.) ja Teuvo Munkki ovat innoissaan Huittisten liikuntamahdollisuuksien kehittymisestä.

 

Kolmatta kertaa järjestetty Liikunta iloksi -tapahtuma laittoi huittislaiset liikkeelle. Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston tiloissa oli mahdollista selvittää omaa kuntotasoaan ja tutustua samalla paikallisten yhdistysten ja urheiluseurojen toimintaan.
–Urheiluseurat pääsevät tässä hyvin esittelemään omaa toimintaansa. Tänä vuonna saimme mukaan myös Suomimies seikkailee -kuntotestestauksen, Huittisten kaupungin erityisliikunnanohjaaja Elisa Laakso kertoi.

Tarjontaansa esitteli 14 yhdistystä ja toimijaa. Liikkumaan pääsi yhden ja kolmen kilometrin kävelylenkeillä.
–Huono sää verotti kävelijöitä, mutta muuten tapahtuma on mennyt mukavasti. Erityisesti kuntotestiosuus tuntuu kiinnostavan ihmisiä, Laakso totesi.

Laakso, ja hänen kanssa tapahtuman järjestelyvastuuta kantava nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki olivat silmin nähden innoissaan uudesta liikuntahallista, joka samalla vie Huittisten liikuntamahdollisuudet uudelle tasolle.
-–Uuden hallin pohjat alkavat olla valmiit, pian alkaa seinien rakentaminen. Kun halli valmistuu, salitila palautuu sille tasolle, jolla se oli ennen Lauttakylän koulun sulkemista. Kyllä tässä onnellisia ollaan, että halli saadaan. Jännityksellä odotetaan, miten sen käyttöaste saadaan suunniteltua järkevästi, Munkki pohtii.
Uuden liikuntahallin myötä harrastusmahdollisuudet lisääntyvät entisestään, vaikka Munkki ja Laakso ovat jo nyt suhteellisen tyytyväisiä Huittisten kuntoliikuntatarjontaan.
–Tarjonta on monipuolista. Erityisesti yhdistykset ovat todella aktiivisia järjestämään toimintaa, Laakso miettii.

 

 

Lue juttu loppuun 13.9. Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.

Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.