Lentopalloa ja biitsiä lauantaina

15.07.2016 - 18:00 Satu Ojala

Lauantaina Huittisissa luotetaan kauniiseen ilmaan, sillä päivällä pelataan lentopalloa Koskipuistossa ja biitsiä Huittisten Ratsastuskeskuksessa.
Koskipuistossa Pellonpuiston koulun ja lukion välissä kokoontuvat Lauttakylän Lujan ja Pyryn 1970- ja 1980-luvun kasvatit. Kerran aiemminkin ovat nämä takavuosien pelaajat kohdanneet.
-Ne pelaavat, joilla polvet kestävät, muut ovat katsomossa, naureskelee Ari Salminen.

Huittisissa oli näiden pelaajien peliuran aikoihin valtava lentopallobuumi.
-Tämä ei ole mikään Luja-Pyry-kohtaaminen, sillä seurarajat unohdetaan ja nyt pelataan niin, että saadaan kummallekin puolelle verkkoa tasavahvat joukkueet. Tärkeintä on tavata samanhenkisiä, tuttuja kavereita vuosikymmenten takaa. Porukat ovat levinneet aika hyvin Turku-Tampere-akselin välimaastoon. Ihan tarkkaa osallistujamäärää ei en tiedä, mutta toivottavasti "koukkupolvia" tulee hyvin paikalle, sanoo Ari Salminen.
Peli alkaa Koskipuistossa iltapäiväkahdelta. Jos keli on huono, ottelu siirretään ammatti- ja yrittäjäopiston saliin.

Jo puolilta päivin alkaa Huittisten Ratsastuskeskuksessa biitsiturnaus, jossa pelataan poikkeuksellisesti kolmihenkisin joukkuein. Sarjoja on kaksi, toinen miehille ja toisessa sarjassa joukkueessa pitää olla vähintään kaksi naispelaajaa.
Turnauksen järjestää yhdessä Ratsastuskeskuksen kanssa LP Vampula Huittinen. 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.