LP Kangasalan Sipilä liberoksi LP-Vampulaan

15.06.2018 - 14:36 Minna Karru
–Alkavalla kaudella pystyn keskittymään lentopalloon sataprosenttisesti, mikä on mahtavaa ja aivan uusi kokemus itselleni, toteaa LP-Vampula Huittisen uusi libero Emilia Sipilä.

LP-Vampula Huittinen on hankkinut liberon tontille 170 senttiä pitkän Emilia Sipilän Kangasalta. Hän oli viime kaudella päävastuullisena liberona SM-pronssia pelanneessa LP Kangasalan joukkueessa.
Sipilän sopimus on mallia 1+1.

–Tilastojen valossa ”Empulla” oli melko samankaltainen/-tasoinen kausi kuin Hämeenlinnaan siirtyneellä Julia Porsangerillakin, toteaa LP-Vampulan manageri Timo Talvitie.
–Liberotilanne meillä on nyt varsin hyvä. Emilia Sipilä, Petra Sahlberg, Rita Timonen ja Siiri Inna muodostavat hienon kokonaisuuden liigan ja ykkösen liberotonteille.

Vuonna 1992 syntynyt Sipilä on Kangasalan kasvatteja, mutta on edustanut urallaan myös Mesto Tamperetta. Kolme edellistä kautta hän on pelannut LP Kangasalan paidassa.
–Viime kausi oli itselleni liberona ensimmäinen päävastuullinen liigakausi. Sellainen tunne jäi, että pystyn vielä paljon parempaan ja halu kehittää itseäni seuraavalle tasolle on kova.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.