Piikki auki

15.05.2018 - 05:27 Mikko Perttunen
Amiraaliperhonen nautiskelee.

Valokuvausta harrastava huittislainen kesäasukki Kalevi Saarinen valmisti viime kesänä joukon niin sanottuja perhosbaareja, joiden tarkoitus olisi houkutella luontomme näyttävimmästä päästä olevia hyönteisiä silmän ja kameran linssin iloksi.

–Kulutus niissä oli kova, punaviiniä meni kesän aikana noin kuusi litraa, Saarinen nauraa.
Tämän lisäksi ötökät saivat juodakseen useamman paketillisen fariinisokeria, siirappia, punaviinietikkaa ja kotikaljaakin.

Vaikka tavoitteena olivat uudet perhosystävät, valtasi baarit tyystin toinen laji.

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä, jossa on muitakin puutarha-aiheisia juttuja
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.