LP-Vampula Huittinen jälleen vahvempi kotikentällä

15.03.2019 - 22:52 Marja-Liisa Hakanen
Joukkue ja juhlivat fanit LP-Vampulan 3-2 voittoon päättyneen ottelun jälkeen. Kuva: Mauno Kotamäki

Lentopallon naisten mestaruusliigan  puolivälieräottelussa LP-Vampula Huittinen näytti jälleen perjantai-iltana, miten otetaan voitto kotiin. 
Kuusamon Pölkky joutui taipumaan Tahto Areenalla, kun kotiyleisö kannusti omiaan voittoon. LP-Vampula vei ottelun nimiinsä erin 3-1 ja eräpistein 22-25, 25-20, 15-25, 25-20, 15-11.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue ei päässyt heti parhaalla tavalla peliin kiinni, mutta seurasi kuitenkin tiukasti kuusamolaisten kannassa. Toinen erä alkoi vahvasti Iina Andrikopouloun syöttöputkella ja johtoasema säilyi erän loppuun saakka.
Kolmannessa erässä LP-Vampulan ote pääsi herpaantumaan ja Kuusamo karkasi ottaen erävoiton.

Neljännessä erässä kotijoukkue löysi taas vahvan vireen ja piti pintansa sen loppuun saakka. Se siivitti viidenteen ja viimeiseen erään ja koko ottelun voittoon.
Parhaina pelaajina palkittiin Kuusamon Trine Kjelstrup ja kotijoukkueen Iina Andrikopoulou.
Voitto merkitsee sitä, että LP-Vampulalla on jälleen edessä reissu Kuusamoon, missä pelataan seuraava ottelu jo sunnuntaina.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.