LP Vampula Huittisen tie pystyssä

15.03.2018 - 06:55 Minna Karru
Toisen puolivälieräpelin (josta kuva) tapaan LP Vampula Huittinen hävisi LP Viestille 3-0. (Kuva: Mauno Kotamäki)

Erät olivat tiukan tasaisia Salossa, mutta LP Viesti vei kolmannen puolivälierävoiton LP Vampula Huittisissa suoraan kolmessa erässä ja eteni välieriin.
Ensimmäisen erän kotijoukkue voitti 25–23, toisen 25–20 ja kolmannen 27–25. Viimeisessä erässä LP Vampulalla oli yksi eräpallokin, mutta kotijoukkue käänsi tilanteen edukseen.

LP Vampulan parhaana palkittiin libero Julia Porsanger.
Hän totesi ottelun jälkeen - mestaruusliiga.fi:n mukaan -:
"Loppu harmittaa, mutta kaikkiaan voimme olla jonkin verran tyytyväisiä kolmeen otteluun, pelasimme runkosarjaa parempaa omaa peliä. Juha Lantto on rohkaiseva ja sisukas valmentaja, hän ei hevillä anna periksi! Yksinkertaisesti sanottuna meidän olisi vaan pitänyt tehdä enemmän pisteitä voittaaksemme LP Viestin, jokaisella osa-alueella oli ratkaiseva ero."

Pelin jälkeen valmentaja Lantto sanoi - mestaruusliiga.fi:n mukaan-:
"Tappio harmittaa. Tulimme todella kovalla energialla Saloon ja peliin, valmiina haastamaan LP Viestiä. Minusta tämä oli meidän paras puolivälieräpeli ja saatiin tukittua salolaisten vahvaa hyökkäystä. ”Oma käsi” kuitenkin loppui kesken. Libero Julia johti puolustusta hienosti."

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.