Viisieräinen trilleri lopulta Viestille Huittisissa

15.02.2017 - 22:19 toimitus
LP Vampula Huittinen näytti yleisölle mallikasta peliä, jossa peli-ilo siivitti joukkueen myös hienoihin onnistumisiin.

LP Vampula joutui jälleen tyytymään yhteen pisteeseen, vaikka taistelikin hienosti loppuun asti. Keskiviikkoillan trilleri päättyi lopulta Viestin voittoon erin 2-3 (20-25, 25-17, 15-25, 28-26, 12-15).
Ottelu oli varsin viihdyttävää seurattavaa ja kovia hyökkäyksiä ja puolustuksia nähtiin molemmilta puolilta verkkoa. LP Vampulan puolelta hienoin hetki osui neljänteen erään, missä  kotijoukkue sai Viestin ottelupallon loppujen lopuksi kammettua erävoitoksi. Viidennessä erässä Viesti pystyi paremmin hallitsemaan kokonaisuuden, kun taas kotijoukkue alkoi hieman hermoilemaan.
Se pieni ero lisättynä Pauliina Vilposen hienolla pelillä ratkaisi lopulta voittajan. Vampulan täpötäysi katsomo sai kuitenkin seurata huikeaa taistelua ja tappion korvikkeeksi sai kuitenkin nauttia yhdestä sarjapisteestä, joita ei yleensä Viestiltä liiemmin heltiä.
-Erittäin hyvätasoinen peli, jossa LP-Vampula  antoi todella kovan vastuksen. Kaikki kunnia hienosti taistelleelle kotijoukkueelle. Ihan kaikessa emme myöskään onnistuneet, joka omalta osaltaan auttoi kotijoukkuetta, sanoi LP Viestin parhaana palkittu Pauliina Vilponen.
-Kova taistelumme ei ihan riittänyt. Pelasimme kaksi erää oikein hyvin, mutta viides jäi hieman kaivertamaan, sanoi LP Vampulan kentän paras pelaaja, passari Taylor Bruns.

-Oli kova lentopallo-ottelu. Vampula pelasi todella hyvin tänään ja kumpi tahansa joukkue olisi ansainnut voiton. Hieno tapahtuma ja hyvin kannustava  yleisö. Vampulan hyvyys ei ollut meille mitenkään yllätys ja joukkue pystyykin parhaimmillaan voittamaan kenet tahansa. Gokhsteinia piti lepuuttaa tänään, mutta pakko oli hänetkin kentälle laittaa, että saimme pisteet tänään kotiin, totesi LP Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen.
LP Vampulan valmentaja Arttu Keränen harmitteli voiton lipumista vieraille.
-En enää muista kuinka mones viisieräinen tappiollinen ottelu tämä oli. Hieman sählättiin viidennen lopussa, mutta hienoa oli etenkin se, että saimme ottelun kammettua viiteen erään. Tänään pelaajat osoittivat, että olemme parempia, kuin viime viikonlopun ottelut osoittivat, totesi Keränen.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.