Euran, Huittisten ja Kokemäen Expert-myymälät Veikon Kone-ketjuun

15.02.2016 - 09:36 Marja-Liisa Hakanen

Suomen laajin kodintekniikkaketju Veikon Kone kasvaa Satakunnassa, kun Euran, Huittisten ja Kokemäen kauppiasvetoiset Expert-myymälät siirtyvät ketjuun maaliskuun alusta lähtien.
Veikon Kone -ketju muodostuu suomalaista itsenäisistä yrittäjistä. 

-Pystymme myymään tuotteet ja tuotepaketit asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Myös toimitukset ovat nopeita, koska Veikon Koneen varastot ovat Suomessa,  kerrovat kauppiaat Kari Lähdeniemi ja Harri Lähdeniemi sekä Mika Levomäki.
Lähdeniemet pyörittävät kodinkonekauppaa Eurassa ja Huittisissa, Levomäen liike on Kokemäellä.
–Yrittäjinä pääsemme myös vaikuttamaan ketjun toimintaan ja saamme asiakkaiden tarpeita ja kysyntää vastaavan tuotevalikoiman räätälöityä pienellekin paikkakunnalle sopivaksi. Suomesta johdetun ketjun kaikki päätökset tehdään kotimaassa ja toivomuksiamme kuunnellaan herkällä korvalla. Meille on myös tärkeää, että kaikki Veikon Koneen liiketoiminnan tuotot jäävät kotimaahan, kauppiaat sanovat.

-Veikon Kone on reippaassa kasvussa. Myymälämme työllistävät tällä hetkellä jo yli 300 kodintekniikan ammattilaista. Myyntivolyymimme ylittää tänä vuonna 100 miljoonan euron rajan ja myymälöiden lukumäärä kasvaa yli 70:ään. Myös verkkokauppamme kasvaa nopeasti, kertoo Veikon Koneen toimitusjohtaja Ilkka Viskari.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.