Uuden liikuntahallin väriläiskänä keltainen katsomo

15.01.2019 - 05:21 Satu Ojala
Hallin rakentaminen on teknisen johtajan Ulla Ojalan mielestä sujunut suunnitellusti betonilaatan kuivumiseen mennyttä aikaa lukuun ottamatta. Kuva: Mikko Perttunen

Liikuntahallin kahvio ja aulatilat ovat täyttyneet muun muassa salibandymailoista, koripalloista, monista muista liikuntavälineistä ja erilaisista matoista melkein lattiasta kattoon. Tahto Areenan kalustaminen on vauhdissa ja syytä onkin, sillä hallin vihkiäisiä vietetään sunnuntaina 10. helmikuuta ja seuravana perjantaina areenalla pyörähdellään vanhaintanssit.

–Jo hiihtolomaa edeltävällä viikolla Lauttakylän koulun oppilaat käyvät täällä kolmessa ryhmässä ruokailemassa. Siihen asti ruokailu tapahtuu Huhkolinnassa, kertoo tekninen johtaja Ulla Ojala.

Huittisissa liikuntatilojen suhteen palataan vuoden 2013 tilanteeseen, jolloin Lauttakylän koulun juhlasali oli ahkerassa käytössä.

–Poikkeuksena on, että tilat ovat nykyaikaiset ja voimistelijoillekin ovat nyt asianmukaiset harjoitustilat. Liikuntahalli voidaan väliseinillä jakaa neljään loh-koon ja sen lisäksi hallin uimahallin puoleisella reunalla on yleisurheilijoiden tarvitsema juoksusuora. Lisäksi hallissa on monitoimitila, kertoo nuoriso- ja liikuntatoimen johtaja Teuvo Munkki.

Ison ja riittävän korkean salin ansiosta LP-Vampula Huittinen kykenee pelaamaan mestaruusliigan ottelunsa Lentopalloliiton vaatimukset täyttävässä tilassa. Samoin hallissa voidaan pelata vaikkapa korkeimman sarjatason futsal- ja salibandyotteluita.

 

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.