Huittisten ja Sastamalan K-raudoille yhteinen kauppias

14.08.2018 - 05:21 Mikko Perttunen
Huittisten K-raudan kauppias Keijo Tiukka ottaa haltuunsa myös Sastamalan K-raudan.

Huittisten K-raudan kauppias Keijo Tiukka ottaa 20. elokuuta ohjat myös Sastamalassa. (..)

Huittinen on Tiukan mukaan yksinään hieman pieni erilaisiin yhteisostoihin, mutta kaksi liikettä mahdollistaa nyt paremmin asiakkaiden odotusten täyttämisen kampanjatuotteiden osalta.
−Ostoerät ovat sen verran suuria, että ihan kaikkeen ei ole pystynyt osallistumaan, mutta nyt tavaraa voi jakaa kahteen myymälään. Sillä on loppujen lopuksi tosi suuri merkitys.

Aiemmin Sastamalan liike oli Nokian kauppiaalla, mutta Huittinen ja Sastamala ovat talousalueina enemmän toistensa tyyppisiä. Sastamalan K-rauta on sekä pinta-alaltaan että valikoimaltaan puolet Huittisten liikettä pienempi, joten Huittinen tulee toimimaan päävarastona. Sastamalasta myös puuttuu kokonaan maatalouspuoli, mutta päivittäin tapahtuvien Huittisten ja Sastamalan välisten tavarakuljetusten ansiosta tämäkin valikoima tulee sastamalalaisten ulottuville.

 

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.