Elinvoimajohtajan virka heti hakuun

14.08.2017 - 19:55 Minna Karru
Uuden viran hakuaika päättyy 8.9. (Kuvakaappaus kaupunginhallituksen esityslistalta)

Huittisten kaupunginhallitus laittoi tänään toimeksi. Ensin se perusti elinvoimajohtajan viran ja heti kokouksen seuraavassa pykälässä laittoi paikan hakuun.
Virka on haussa 8.9. asti. Haastattelujen ja testien jälkeen valinta on tarkoitus tehdä lokakuun aikana. Mahdollisuuksien rajoissa on, että uusi viranhaltija voisi aloittaa työnsä jo joulukuussa.

Elinvoimajohtajan vastuualueelle kuuluvat kaupungin elinvoiman ja yrityselämän kehittäminen, kaupungin markkinointi, kaupunkistrategian kehittäminen sekä työllisyys-, asunto- ja hankintapolitiikka.
Uutta virkaa perustaessaan kaupunginhallitus lakkautti elinkeinojohtajan viran. Virka on ollut täyttämättä keväästä 2016, jolloin Eila Törmä jäi eläkkeelle.

Keskushallinnossa tehdään muitakin tehtäväjärjestelyjä.
Talous- ja henkilöstöpäällikkö Terhi Huida siirretään hallintojohtajaksi ja talous- ja henkilöstöpäällikön virka lakkautetaan. Hallintojohtajan paikka vapautui, koska Katariina Koivisto valittiin kunnanjohtajaksi Hattulaan. Tämänhetkisistä hallintojohtajan tehtävistä työllisyys - ja hankinta-asiat siirtyvät uudelle elinvoimajohtajalle. Huida tuo hallintojohtajan virkaan tullessaan talousasiat.
Viime keväästä asti yritysasiamiehenä toiminut Leena Hakanen siirtyy takaisin hallintosihteeriksi vahvistamaan keskushallintoa.​

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.