Sata-Sote tähtää vuoden 2018 alkuun

14.03.2016 - 11:53 Minna Karru
Sata-Soten tekijät kokoustivat tänään aamupäivällä Huittisissa, kuvassa Kristiina Puolakka (vas.), Rainer Lehti, Juha Vasama, Timo Kalli ja Terttu Nordman.

Satakunnassa ollaan valmiita siirtymään uuteen maakunnalliseen toimintamalliin jo vuoden 2018 alusta.
Projektisuunnitelma on tarkoitus esitellä Sata-Soten ohjausryhmälle toukokuussa. Kunnat ja kuntayhtymät käsittelevät ehdotusta palvelurakenneuudistuksen toteuttamisesta kokouksissaan kesäkuussa.

–Suunnitelman laadinnassa huomioidaan ohjausryhmän linjaukset mukana olevien kuntien ja kuntayhtymien yhteisestä toimintakulttuurista. Niiden mukaisesti muun muassa menokasvua tai henkilöstön lisäämistä ei hyväksytä ja palvelurakenteen muutokset, tukipalvelut ja kehitysprojektit arvioidaan ja valmistellaan yhdessä, toteavat johtoryhmän puheenjohtaja Juha Vasamaa ja ohjausryhmän puheenjohtaja Rainer Lehti.
 
Sata-Soten valmistelussa ovat mukana kaikki Satakunnan kunnat sekä Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, Satakunnan sairaanhoitopiiri sekä Satakuntaliitto.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.