Kuusamo oli LP Vampulaa vahvempi

14.01.2018 - 20:35 Satu Ojala
Valmentaja Arttu Keränen antoi LP Vampulan tuoreelle brasialaisvahvistukselle Naryanalle taktisia ohjeita kolmannessa erässä. Naryanan epävirallisen pelipaidan numeroteippauksia paikkailee Reijo Mäkelä.

LP Vampula sai kotiluolassaan vastaan Pölkyn Kuusamosta. Vieraat oliva vahvempia ja veivät kolme sarjapistettä erin 1-3.
Ottelun ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta tunnustelevaa ja virheiden sävyttämää. Pölkky selviytyi vähemmillä virheillä ja erä 19-25 Kuusamoon. Toisessa erässä nähtiin taisteleva kotijoukkue ja Elli-Noora Hiltusen sekä tuoreen brasilialaisvahvistuksen Naryanan ennakkoluulottomat ratkaisut verkolla auttoivat koko joukkuetta, mutta pisteet kirjattiin kotijoukkueen virheiden ja vieraiden hyvien suoritusten jälkeen 20-25.
Kolmas oli varsin hyvätasoista lentopalloa, jossa LP Vampulan Naryana pääsi pelin ja joukkueen kanssa sinuiksi ja hyvien vastaanottojen lisäksi häneltä nähtiin myös useampi kova hyökkäys.
Neljäs erä katkesi puolivälin paikkeilla kotijoukkueen useampaan peräkkäiseen omaan virheeseen ja koko ottelu siis Kuusamoon erin 1-3 (19–25, 20-25, 25-22, 15-25). 
Kuusamosta parhaana palkittiin hakkuri Marina Terrel ja kotijoukkueesta Naryana.

LP Vampula solmi ottelussa hyvin esiintyneen Naryanan kanssa loppukautta koskevan sopimuksen. 

-Oltiin hyvin valmistauduttu peliin, muttei kuitenkaan saatu peliämme käymään. Kolmas erä oli hyvää, etenkin uuden vahvistuksen otteet olivat varsin hyviä. onnistuminen palkittiinkin erävoitolla. Neljännessä omien virheiden myötä notkahdettiin ja peli meni siinä, sanoi Katja Metsäkoivu, joka tulkitsi LP Vampulan pelaajien tuntoja ottelun jälkeen.
-No kaksi erää kesti ennen kuin päästiin peliin kiinni. Neljäs erä karkaisi omien perättäisten virheiden takia, mikä harmittaa. Kaikkien täytyy onnistua, mikäli kärkipään joukkueilta saadaan muutakin kuin kokemusta. Huomenna palautuspäivä jonka jälkeen aletaan valmistautuminen HPK:ta vastaan, totesi LP Vampulan valmentaja Arttu Keränen.

Eilen Kangasalasta 3-1 voiton vieneen Kuusamon Pölkyn valmentaja Tuomas Alatalo totesi, että oma joukkue teki paljon virheitä.
-Uskoakseni se johtui siitä, että jalat painoi jo hiukan. Olimme mielestäni joukkue, joka pystyi peliä pääosan ajasta viemään. Saimme historiallinen kuuden pisteen vierasparipelin, mihin emme ole aiemmin tällä eikä viime kaudella pystytty. Tavoitteena on saavuttaa ensin paikka neljän joukossa ja kotiedun myötä kevään päätteeksi olisi mukava saada mitali kaulaan, totesi Alatalo.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.