Kaukaa takaa rinnalle ja ohi

13.12.2018 - 22:21 Satu Ojala

Huittisten Leijonankidassa nähtiin tänään uskomaton jännitysnäytelmä, kun LP-Vampula Huittinen ja LP Kangasala kamppailivat mestaruusliigan kolmospaikasta.
Kotijoukkue vei ottelun erin 3-2 (25-22, 25-23, 22-25, 24-26, 17-15).
Isäntäjoukkue vei tasaisen ensimmäisen erän nimiinsä 25-23, mutta toinen erä näytti alun osalta murheelliselta. Vampula teki varsinkin syöttövirheitä eikä pisteitä tahtonut syntyä mistään. Pahimmillaan kotijoukkue oli tappiolla 10-20, kunnes joukkue heräsi. Hengenluojana oli etenkin Nayara, jonka mainiolla hyökkäyspelillä ja muidenkin pelaajien onnistumisella Vampula kuroi piste-eroa umpeen, nousi rinnalle ja saman tien ohi. Kangasalan selvältä näyttänyt erävoitto pysähtyi kuin seinään, sillä Vampula takoi erässä vielä 15 pistettä Kangasalan saadessa enää vain kolme pistettä.

Kolmannessa erässä Kangasala oli koko ajan niskan päällä eikä päästänyt Vampulaa enää ohi vaan vei erän niminsä 22-25. Neljäs erä meni jatkopalloille, jonka Kangasala voitti 24-26.
Viidennessä erässä kummatkin joukkueet näyttivät haluavan voittoa. Kangasalalla oli jo kaksi ottelupalloa, mutta niin vain Vampula vei voiton pistein 17-15. Voittopallon niittasi lattiaan Nayara.

Vampulan passarina pelasi erinomaisesti Tuuli Metsäkoivu, kun  sormivaivat estivät Iida Paanasen pelaamisen.
-Eihän se helppo paikka ollut täytettäväksi, mutta kun ympärillä on näin hieno joukkue ja hyvät pelaajat, näyttää passarikin hyvältä, kehui Metsäkoivu joukkuekavereitaan.

Metsäkoivu palkittiin LP-Vampulasta ottelun parhaana pelaajana. Vampulan tehokkaimpina pelaajina olivat Nayara Ferreira 19/+12, Kia Bright 16/+4 ja Iina Andrikopoulou 11/+2 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.