Poliisi otti kiinni kaksi huittislaista miestä

13.10.2019 - 13:10

Kokemäen poliisipartio sai lauantai-iltana ilmoituksen, että henkilöauto oli ajanut ojaan Sallilantiellä Vampulassa. Kuljettaja oli poistunut paikalta.

Poliisi löysi miehen läheltä ulosajopaikkaa maastosta, jonne mies oli piiloutunut. Huittislaiselle, vuonna 1978 syntyneelle miehelle suoritettu puhalluskoe osoitti hänellä olevan alkoholia 0,88mg/l hengitysilmaa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ajokortti jäi poliisin haltuun.

Huittisten poliisipartio havaitsi sunnuntaina aamupäivällä Huittisten Huhkolantiellä epäillyksiä herättävän, keulastaan kolaroidun henkilöauton. Ajoneuvo pysäytettiin ja sen kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton, vuonna 1999 syntynyt huittislainen mies.
Huumepikatesti osoitti miehen olevan amfetamiinin vaikutuksen alaisena.

Asioita selvitellessä kävi ilmi, että miehen epäillään edellisenä yönä törmänneen ajoneuvollaan kerrostalon seinään Sastamalassa. Lisäksi miehellä oli perässään etsintäkuulutuksia.
Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä Sastamalan tapahtumien osalta ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.