LiigaPloki LP-Vampulaa vahvempi Pihtiputaalla

13.10.2018 - 18:39 Toimitus
LP Vampulan passari Iida Paananen pelasi puolikuntoisena tappiollisessa vieraspelissä LiigaPlokia vastaan. (Kuva: Mauno Kotamäki)

LP-Vampula Huittinen joutui tunnustamaan LiigaPlokin Pihtiputaalla vahvemmaksi erin 3-0. Liigapelin toinen erä oli tiukin, vieraat eivät antaneet periksi ennen kuin tilanteessa 27-25.

Ensimmäinen erä sujui tasapäin tilanteeseen 6-4, josta LiigaPloki aloitti karkumatkansa. Reilussa kymmenessä minuutissa tilanne oli jo 17-7. Kotijoukkue vei erän 23 minuutissa pistein 25-17.

Aivan toisen erän alussa LP-Vampula otti ohjat ja pääsi tilanteeseen 1-4. LiigaPloki tasoitti tilanteeksi 4-4. Vieraat eivät antaneet periksi ja pääsivät taas neljä pistettä kotijoukueen edelle. LiigaPloki ei antanut vieraiden mennä menojaan, vaan tasoitti tilanteeksi 9-9. Kotijoukkue oli välillä pari pistettä edellä, mutta LP-Vampula sinnitteli ja tasoitti tilanteessa 17-17. Ottelun loppuvaiheissa LiigaPloki eteni jo tilanteeseen 24-21, mutta LP-Vampula tasoitti vielä tilanteessa 24-24. Viimepalloissa kotijoukkue oli vahvempi ja vei erän 27-25.

Kolmannen erän 1-1-tilanteesta kotijoukkue eteni rivakkaa vauhtia tilanteeseen 9-3. LP-Vampula aloitti nousun ja pääsi kolmen pisteen päähän tilanteessa 9-6 ja kahden pisteen päähän tilanteessa 12-10. Kotijoukkue pysyi kuitenkin koko ajan niskan päällä ja vei ratkaisevan erän  25-20.

 

 

 

Päivitetty klo 21 vaihtamalla kuva ja kuvateksti.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.