Huittisissa neuvottelut käyntiin vasta kuun lopulla

13.04.2017 - 10:47 Satu Ojala

Huittisissa ei ole mandaattineuvotteluja vielä aloitettu, mutta kutsut neuvotteluihin ovat jo lähteneet.
-Puolueet pitävät ensin omia neuvotteluja ja yhteiseen pöytään käymme 26. huhtikuuta, kertoo koollekutsujana toimiva Keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Hannu Haapasalo.

Huittisissa kaupunginvaltuuston puheenjohtajuus on ollut kokoomuksella ja varapuheenjohtajina ovat olleet keskustan, perussuomalaisten ja vasemmistoliiton edustajat. Kaupunginhallituksessa puheenjohtaja on ollut keskustasta ja varapuheenjohtajat kokoomuksesta ja vasemmistoliitosta.

Lautakuntien puheenjohtajuudet ovat jakaantuneet niin, että kokoomuksella ovat olleet tarkastuslautakunnan, keskusvaalilautakunnan ja perusturvalautakunnan puheenjohtajuudet. Keskustalaiset ovat johtaneet puhetta valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakunnassa, kasvatus- ja opetuslautakunnassa, kirjasto- ja kulttuurilautakunnassa, teknisessä lautakunnassa ja ympäristö- ja rakennuslautakunnassa. Perussuomalaisilla on ollut nuoriso- ja liikuntalautakunnan puheenjohtajuus.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.