Lentopallon kausikortteja saa nyt lainaan kirjastosta: "Kortin voi noutaa käytännössä hallin vierestä".

12.11.2019 - 14:37 Mikko Perttunen
Vaikka kirjastosalin kattokorkeus riittäisi lentopallo-otteluun, ei Iina Andrikopoulouta (vas.) ja Anastasia Borichevaa sentään ainakaan vielä nähdä oikeasti kirjastossa pelaamassa. Kausikortin kotiotteluihin kirjastosta kyllä saa lainaan.

LP-Vampulan kotiotteluihin saa nyt lainattua kausikortteja Huittisten pääkirjastosta. Kirjaston aineistoon on lisätty kaksi kausikorttia, jotka ovat lainattavissa viimeistään tämän viikon torstaina.

LP-Vampula ei ole ensimmäinen seura, joka tarjoaa mahdollisuuden tulla otteluun lainakortilla. Helsinki Seagulls -koripallojoukkue oli tiettävästi ensimmäinen, joka toi kausikorttinsa tänä syksynä kirjaston aineistoihin.

–Nyt ilmiö on levinnyt, ja ainakin Kouvolan Kouvojen, Porin Ässien, Rauman Lukon, Mikkelin Jukurien ja TPS:n salibandy- ja jääkiekkojoukkueiden kausikortteja voi lainata kirjastosta, kirjastotoimenjohtaja Jan-Erik Ylitalo luettelee.

Ajatuksena on tietysti tuoda otteluihin katsojia, jotka mahdollisesti uuteen lajiin tutustuttuaan innostuisivat sen verran, että saapuisivat paikalle jatkossakin.

–Hyvällä tuurilla viikon aikana pääsee kahteen, jopa kolmeenkin peliin. Uskon, että tämä tulee saamaan hyvän suosion, Ylitalo sanoo.

–Logistisestikin tämän pitäisi toimia hienosti, kun kausikortin voi noutaa käytännössä hallin vierestä, hän jatkaa.

Kausikorteilla pääsee LP-Vampulan liiga- ja ykkössarjajoukkueen runkosarjakotiotteluihin sekä Huittisissa pelattaviin europeleihin. Korttien laina-aika on seitsemän vuorokautta, eikä niitä pysty varaamaan tai lainoja uusimaan.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.