Omalta pohjalta, mutta rinta rottingilla

12.09.2018 - 05:29 Minna Karru
–On uskottava, että oma tekeminen lähtee rokkaamaan, totesi Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula (kesk.) Huittisten Hullussalenkissä. Hämeenkyröläisen Yrjölän marjatilan Tiina Harrinkari ja Tommi Yrjölä ovat samaa mieltä.

–Älkää ajatelko vain seiniä ja tyhjää tilaa. Ajatelkaa miten paikkaan luodaan elämää. Ihmiset ja toiminta tekevät paikasta eletyn ja luovat hengen, totesi Salo IoT Campuksen toimitusjohtaja Jukka Vakula Huittisissa.

–Miettikää ainakin omia, paikkakunnan ja maakunnan vahvuuksia. Luokaa niistä se pohja, jonka varaan rakennatte tulevaa toimintaa.
–Ajatelkaa samantyyppisesti kuin me Salossa. Vanhat Nokia-rakennukset eivät ole tyhjiä tiloja, vaan alusta, johon uudet yhtiöt voivatkiinnittyä, hän tiivisti. (..)

Jukka Vakula sekä hämeenkyröläisen Yrjölän marjatilan Tommi Yrjölä ja Tiina Harrinkari puhuivat Farm-Uppi eli elinvoimaa ja start up -innovaatioita maaseutualueille -hankkeen aloitustilaisuudessa Huittisten Hullussalenkissä. Hankkeen takana ovat Satafood sekä Huittisten ja Sastamalan kaupunkien elinkeinotoimet.

 

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.