Sari Essayah vieraili Huittisissa

12.09.2015 - 18:06 Satu Ojala
Kaksi viikkoa Kristillisdemokraattien puheenjohtajana ollut Sari Essayah osallistui lauantaina puolueen Huittisten paikallisosaston 40-vuotisjuhliin.

Huittislainen Jaakko Lehtimäki puki sanoiksi kentän huolen saada nuoria mukaan kristillidemokraattien toimintaan. Hän kyseli puolueen Huittisten paikallisosaston 40-vuotisjuhlassa apua puolueen johdolta. Juhlassa olivat mukana tuore puheenjohtaja Sari Essayah ja varapuheenjohtaja Sauli Ahvenjärvi.

-Tavoitteemme on tuplata alle 31-vuotiaiden ehdokkaiden määrä tulevissa kunnallisvaaleissa. Totta on, että emme saa nuoria äänestäjiä, jos meillä ei ole samanikäisiä ehdokkaita. Jalkaudutaan kansalaisten keskelle. Tavoitteeni on saada koko jäsenistömme tekemään työtä kasvun ja kannatuksen eteen. Haluamme saavuttaa vuonna 2017 puolueen parhaan kuntavalituloksen.  On tärkeää jalostaa arvot arkipäivään ja tuoda esille lähimmäisyyden arvoja, sanoi Sari Essayah.

Hän toivoo olevansa puheenjohtaja, jota on helppo lähestyä.
Puheessaan hän nosti esille Suomen taloustilanteen, yhteiskuntasopimuksen kariutumisen, sunnuntailisien leikkaamisen, kauppojen sunnuntaiaukiolojen vapauttamisen, eläkeläisten asumistukien leikkaamiseen, maahanmuuttopolitiikan ja sote-ratkaisun.
- Kun olin puoluesihteeri ja puolueemme täytti 50 vuotta, oli tunnuslauseenamme olla politiikan suolana. Tätä suolaa tarvitaan edelleen. Vasemmisto-opposition ja hallituksen välillä on aukko, jossa meillä on tehtävää, sanoi Essayah.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.