Viikonloppuna rattijuoppoja ja suistumisia

07.12.2010 - 08:28 Sirpa Mähkä

Sunnuntaina aamulla Kankaanpäässä kantatiellä 44 mieskuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,67 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Sunnuntaina päivällä Porissa Harry Gullichsenintiellä naiskuljettajapuhalsi 0,34 milligrammaa.

Raumalaisen naisen ohjaama henkilöauto törmäsi päin valaisinpylvästä Raumalla Hankkarintien ja Teollisuuskadun risteyksessä sunnuntaina päivällä.

Auto oli tulossa Hankkarintietä keskustan suuntaan kun vähän ennen Teollisuuskadun risteystä auto osui tien keskellä olleeseen lumivalliin. Auto kääntyi vasen kylki edellä vastaantulevien kaistalle. Kuljettaja teki korjausliikkeen ja sen seurauksena auto ajautui oikealle kaistalle törmäten valaisinpylvääseen. Autoon tuli vaurioita ja kuljettaja sai lieviä vammoja.

Ulkomaalaisen miehen kuljettama henkilöauto suistui ojaan Lampaluodontiellä Porissa sunnuntaina illalla. Auto oli tullut Lampaluodon suunnasta kohti keskustaa. Auto oli jostain syystä kiepsahtanut ympäri ja mennyt perä edellä ojaan. Kuljettaja ei loukkaantunut eikä alkoholilla ollut osuutta asiaan.

Kankaanpäässä Harjukadulla mieskuljettajan ohjaama henkilöauto törmäsi päin valaisinpylvästä maanantaina aamuyöllä. Auto oli tulossa Harjukatua kohti Veteraanikatua. Harjukadulla ennen Kelokadun risteystä auto oli suistunut tien reunaan ja törmännyt valaisinpylvääseen. Autossa oli myös kaksi matkustajaa, jotka saivat lieviä vammoja. Auto vaurioitui tuntuvasti. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.