LP Vampulalle uusi vahvistus

12.05.2017 - 18:50 Satu Ojala
LP Vampula Huittisen uusin vahvistus on keskitorjuja Roosa Nieminen, joka oli Huittisissa jo Hullussa yössä.

LP Vampula Huittinen rakentaa tulevan kauden joukkuettaan pelaaja kerrallaan. Seura on kertonut aiemmin jo kolmesta uudesta pelaajasta. Tuorein vahvistus on keskitorjuja Roosa Nieminen, joka tulee Huittisiin Hämeenlinnasta HPK:n riveistä. Nieminen on edellisvuoden Suomen Mestari ja viime kaudelta tuli hopeaa.

LP Vampulan manageri Timo Talvitie on tyytyväinen uusimmasta pelaajasopimuksesta.

–Viime kauden pelasimme kahdella keskitorjujalla, mikä oli hankalaa. Pelivaraa loukkaantumisten suhteen ei ollut.

–Roosalla on liikunnanohjaajan opinnot vielä hieman kesken, mutta hän saattaa ne tulevan kauden aikana päätökseen. Roosan sopimus on mallia 1+1 sisältäen tulevan kauden jälkeen mahdollisen optiovuoden. LP Vampulan joukkueessa keskikentällä pelaavat Niemisen lisäksi Kristiina Minkkinen ja jo viime kaudella joukkueessa pelannut Katja Metsäkoivu.

Valmentajina jatkavat Arttu Keränen ja Kari Raatikainen.

Talvitie on tyytyväinen joukkueen tilanteeseen jo tässä vaiheessa.

–Meillä on riveissämme vahva valmennuskaksikko ja pelaajina tulevaisuuden nimiä kokeneempien rinnalla, joten tilanne on hyvä. Totta kai olisimme voineet panostaa muutamiin koviin ulkomaalaisiin, mutta haluamme rakentaa hyvää joukkuetta toisella tavalla, kotimaisiin lupauksiin luottaen. Näistä pelaajista, joiden kanssa olemme nyt solmineet sopimukset, oli moni muukin joukkue kiinnostunut, Talvitie sanoo.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.