Autiotalo paloi Huittisissa

12.04.2017 - 15:15 Mikko Perttunen

Huittisten Vesiniityntiellä paloi myöhään keskiviikkoiltana asumaton talo. Käytöstä poistettuun rakennukseen ei kulkenut enää edes sähköjä, joten pelastuslaitos arvioi palon aiheutuneen ihmisen toiminnasta.

–Rikosilmoitus on tehty, ja tapausta tutkitaan nyt vahingontekona. Tutkinta on kuitenkin vielä alkutekijöissään, Kokemäen poliisiaseman esimies Matti Ala-Haavisto kertoo.

Rakennus oli tarkoitus polttaa pitkäperjantaina osana Euran vapaapalokunnan harjoitusta. Euralaiset joutuivat nyt kuitenkin pettymään.

–Naapuri soitti illalla, ja kyseli, että pitikö meidän tänään se polttaa, ja kun vastasin kieltävästi, hän sanoi, että pitääkin soittaa sitten hätäkeskukseen, talon omistaja Tommi Renfors kertoo.

Renforsin mukaan on onni, ettei illalla sattunut tuulemaan enempää, sillä muussa tapauksessa tuli olisi voinut levitä esimerkiksi muihin pihapiirin rakennuksiin.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.