Pölkky vahvempi kotikentällään

12.03.2019 - 21:42 Satu Ojala
LP-Vampulan keskitorjuja Claire Felix palkittiin ansaitusti joukkueen parhaana pelaajana Kuusamossa. Kuva Mauno Kotamäki.

LP-Vampulan ja Kuusamon Pölkyn kolmas puolivälieräottelu näytti jälleen, miten tasavahvoja joukkueet ovat. Kuusamossa käydyn ottelun voitti Pölkky erin 3-1 ja eräpistein 25-27, 25-22, 25-21 ja 25-22.

Vampula aloitti vahvasti ja vei ensimmäisen erän jatkopalloilla. Toisessa erässä Vampula johti jo 8-2, mutta sen jälkeen palloa ei saatu ylös ja Vampula sortui virheisiin.
Kolmas erä oli alun osalta toisen toistoa, mutta siinäkin vain kotijoukkue oli vieraitaan vahvempi.Neljännessä erässä Pölkky otti kuskin paikan heti alusta lähtien, eikä päästänyt vieraita ohi. Vampulalle myrkkyä olivat Jonna Wasserfallerin syötöt. Hän takoi jälleen viisi ässää. Samoin Adeja Lambert oli mahtavassa vedossa takoen 30 pistettä.

-Ottelu kaatui osaltamme siihen, että emme saaneet palloja kuolemaan ja vastustaja sai pelistä otteen meidän pehmeiden ratkaisujen ja virheiden ansiosta. Joukkue oli latautunut tähän peliin hyvin, mutta se ei nyt riittänyt. Perjantaina jatketaan ja tästä parannetaan jättämällä turhat virheet pois. Kun  rauhoitamme peliä ni eiköhän tästä hyvä tule, sanoo LP-Vampulan apuvalmentaja Jani Lindgren.
LP-Vamplan onnistujia oli ottelun ensimmäisessä erässä loistanut hakkuri Iina Andrikopoulou ja seuraavissa erissä keskitorjuja Claire Felix. Pisteet: Iina Andrikopoulou 17/+12 Claire Felix 16/+14 ja Kia Bright 12/+2.
Pölkyltä parhaat pisteidentekijät olivat Adeja Lambert 30/+16, Trine Kjelstrup 19/+6 ja Jonna Wasserfaller 13/+10.

Puollivälierien neljäs kohtaaminen on perjantaina Huittisissa. Ottelu alkaa Tahto Areenalla klo 19.30.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.