Runkosarjan ykkönen valitsi LP Vampulan vastustajakseen

12.03.2017 - 22:19 Sari Mäkelä

Naisten mestaruusliigan runkosarjan ykkönen HPK valitsi LP Vampula Huittisen vastustajakseen puolivälieriin. LP Vampula sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi.

HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini kertoi valinnan osuuneen LP Vampulaan, koska matkustaminen vie pudotuspeleissä paljon energiaa. Runkosarjan lopun kovan pelitahdin jälkeen sillä on iso merkitys.

- HPK:n valinta oli odotettu ja kauden parasta peliä lähdemme ottelusarjaan pelaamaan. Kova on vastustaja ja meille mahtava haaste myös tulevaisuutta ajatellen, totesi LP Vampulan päävalmentaja Arttu Keränen.

Muut puolivälieräparit ovat LP Viesti - LP Kangasala, OrPo - LiigaPloki ja Pölkky Kuusamo - WoVo Rovaniemi.

Naisten lentopallon Mestaruusliigan puolivälierien valintatilaisuus järjestettiin sunnuntaina, heti viimeisen runkosarjan ottelukierroksen jälkeen.

Puolivälierien runkopäivät ovat 15.3., 18.3., 19.3. ja tarvittaessa 21.3. ja 23.3. Välieriin selviää kolmella otteluvoitolla. Välierät alkavat 25.3. ja niissä tarvitaan neljä voittoa finaalipaikkaan.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.