Kolme loukkaantui vakavasti Kankaanpäässä

25.11.2010 - 18:37 Satu Ojala

Tänään iltapäivällä  tapahtui Kankaanpäässä Hapualla valtatie 23:n ja Hapuantien risteys liikenneonnettomuus, jossa törmäsivät toisiinsa ajoneuvoyhdistelmä ja henkilöauto.

Henkilöauto oli tulossa Äpätin kylän suunnasta ja sen oli määrä  ylittää valtatie 23. Samanaikaisesti ajoi turvelastissa ollut täysperävaunullinen rekka Kankaanpään suunnasta kohti Poria. Törmäyksen jälkeen rekka suistui Hapuan koulun kohdalla olevaan kevyenliikenteen alikulkutunneliin.

Henkilöautossa oli kaksi henkilöä, jotka molemmat loukkaantuivat vakavasti. Samoin rekka-auton kuljettaja loukkaantui. Loukkaantuneet henkilöautossa olleet ovat iältään noin 40 ja 60 vuotiaita. Rekka-auto kuljetti keski-ikäinen mies. Kaikki loukkaantuneet kuljetettiin Satakunnan keskussairaalaan.

Molemmat ajoneuvot romuttuivat pahoin. Liikenne oli valtatiellä kokonaan poikki noin puolen tunnin ajan, jonka jälkeen toinen kaista saatiin liikennöitävään kuntoon. Rekan nosto viivyttää liikennettä pitkin iltaa.

Tapahtumapaikalla on kohtuullisen hyvä näkyväisyys. Henkilöauton tulosuunnasta väistämisvelvollisuus on osoitettu liikennemerkein.

Poliisi tutkii onko alkoholilla osuutta tapahtumiin.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.