Yyterin tulevaisuus puhuttaa

17.11.2010 - 07:24 Minna Karru

Porin seudun ympäristöseura järjestää ensi keskiviikkona PoriAreena-keskustelun, jonka aiheena on Yyterin huominen – luonnon ja ihmisen ehdoilla.
Paneelissa keskustelevat Yyteri BeachFutiksen tuotantopäällikkö Jouni Wallin, Porin Seudun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Kristian Vainio sekä tietokirjailija ja luonnonsuojelija Hannes Tiira Porin seudun ympäristöseurasta. Keskustelun puheenjohtajana toimii ympäristötoimittaja Jami Jokinen.
Tilaisuuden tarkoituksena on koota yhteen Yyterin tulevaisuudesta kiinnostuneet osapuolet – käyttäjät, asukkaat, viranomaiset ja luonnonsuojelijat – ja antaa heille mahdollisuus tuoda esille omia näkökantojaan ja etsiä yhdessä ratkaisuja ongelmiin. Keskeisiä kysymyksiä ovat Yyterin kestävyys suurtapahtumien pelikenttänä sekä miten luonnon ja matkailun tarpeiden tulisi yhteensovittaa.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.