LP-Vampulalle neljäs peräkkäinen voitto liigassa

11.11.2019 - 20:33 Toimitus
LP-Vampulan parhaana palkittiin passari Klara Peric.

LP-Vampula Huittinen matkusti maanantai-illaksi Kuopioon testatakseen Mestaruusliigan ottelussa sarjanousija Puijo Wolleyn kunnon. Mielenkiintoa otteluun lisäsi Puijon kolmen pelaajan Vampulan pelitaustat.
Petra Sahlberg ja Oona Pennanen pelasivat vielä viime kaudella Huittisissa ja Hilkka Hujanen oli edelliskaudella Vampulan sinivalkokeltaisissa mukana. Nyt he joutuivat toteamaan entisen seuransa paremmakseen.
Ottelu ei kovin suurin mittoihin noussut ja vieraat veivät pisteet helposti mukanaan. Voitto ottelussa huittislaisille lopulta selvästi 0-3 (19-25, 18-25, 18-25).
Vampulan tehonaisena hääri jälleen kerran serbialaislaituri Aleksandra Cveticanin tehden 17 pistettä. Parhaana palkittiin passari Klara Peric ja kuopiolaisista keskitorjuja Ella Autere, joka kunnostautui etenkin torjuntapelissä neljän torjuntapisteen verran.

Lähitapiolapisteet
3p. Aleksandra Cveticanin, LP-Vampula
2p. Iina Andrikopoulou
1p. Nikki Cornwall, Puijo Wolley

PRO Libero
Emilia Joensalo, LP-Vampula

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.