LP-Vampula kaatoi myös Pölkyn

11.11.2018 - 21:09 Sari Mäkelä
Kiia Bright (takana), Nayara Ferreira ja Emilia Sipilä nostivat Pölkyn aloitukset hienosti passarille ja hyökättäväksi voitollisessa vieraspelissä Kuusamossa. Kuva 3.11. pelatusta pelistä OrPoa vastaan. Kuva: Mauno Kotamäki

LP-Vampula Huittisen pohjoisen kiertueesta tuli viikonloppuna jackpot. Eilinen huippuvire sai jatkoa ja riitti kolmen pisteen voittoon myös Pölkky Kuusamosta.

Kotijoukkue lähti kovalla ryminällä ottelun alkuun, mutta joutui pian huomaamaan, että LP-Vampula ehkä hieman taipuu, muttei suostu murtumaan. Erän lopussa Vampula oli vahvempi ja vei sen nimiinsä. Kolmannessa erässä huittislaiset johtivat erää 8-10, jonka jälkeen tuli pelin ainoa mustempi jakso ja Pölkky karkasi saavuttamattomiin. Neljännessä rivit olivat jälleen kunnossa ja ottelu tuli lopulta riemukkaasti Huittisiin erin 1-3 (29-27, 25-22, 19-25 ja 25-14).

LP-Vampulan parhaana palkittiin Kia Bright ja Pölkystä Veera Hämäläinen.

Lähitapiolapisteet: 1p. Veera Hämäläinen, 2p. Claire Felix ja 3p. Kia Bright.

Tilastoista: Bright 18+12, Felix 13+12 Anrikopoulou 13+4, Hämäläinen 15+9, Kjelstrup 21+4.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.