Markkinointihanke yhdistää Pohjois-Satakunnan

11.11.2010 - 07:36 Minna Karru

Pohjois-Satakunnassa on käynnistynyt kuuden kunnan seutumarkkinointihanke. Kankaanpään, Jämijärven, Karvian, Kiikoisten, Siikaisten ja Pomarkun tavoitteena on rakentaa Pohjois-Satakunnalle yhteistä imagoa. Hanke markkinoi seutukuntaa aktiivisena, liikunnallisena ja luovana kotiseutuna, jossa halutaan asua ja jonne halutaan muuttaa.

Tarkoituksena on laatia muun muassa seutuopas, seutulehti ja yhteistä markkinointimateriaalia esimerkiksi messukäyttöön. Hanke kokoaa seudun kunnat yhteen myös verkossa, sillä yhteiseen nettiportaaliin kootaan kiinnostavaa tietoa matkailijoille, muuttajille ja kuntalaisille. Ensimmäisiä askeleitaan seutuhanke ottaa ELMA maaseutumessuilla Helsingissä kuun loppupuolella.

Hanketta koordinoi Kankaanpää ja hankkeen veturiksi on palkattu projektityöntekijä Hanna Räihä. Markkinointityötä tehdään hankkeen nimissä vuoden 2011 loppuun.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.