Poliisi twiittaa 12 tuntia

11.08.2017 - 16:59 Toimitus
Lounais-Suomen poliisilaitoksella aloitetaan twiittaminen tänään perjantaina iltapäiväviideltä. (Kuvakaappaus poliisilaitoksen Twitter-sivulta.)

Lounais-Suomen poliisilaitos järjestää tänään perjantaina iltapäiväviidestä alkaen 12 tuntia kestävän Twitter-rallin. Poliisilaitos julkaisee Twitter-tilillä lyhyesti kaikki alueellaan kirjatut poliisin tehtävät. Huittisten poliisiasema on osa Lounais-Suomen poliisilaitosta.

–Poliisi kertoo normaalisti työstään tiedotteilla ja median välityksellä, mutta ne antavat vain kapean kuvan poliisin tehtävistä. Television poliisisarjat ovat avanneet poliisin tehtäväkenttää hieman enemmän, mutta silti kokonaisuus jää suppeaksi. Nyt toteutettavalla twitter-kampanjalla pyritään tuomaan esiin koko teh-tävien kirjo, jota poliisi työssään kohtaa, kertoo ylikonstaapeli ja viestintäpäällikkö Teemu Äikäs.

–Poliisi julkaisee twiiteissään ainoastaan tehtävien luonteen ja lyhyen kuvauksen tapahtumasta. Twiitit kirjoitetaan siten, että niistä ei ole yksilöitävissä henkilöitä tai tarkempia tapahtumapaikkoja.
Aiheeseen liittyvät twiitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi12h.

Aiemmin vastaavan kampanjan ovat toteuttaneet Pohjanmaan, Oulun ja Helsingin poliisilaitokset.
–Hyvien kokemusten perusteella mekin halusimme ryhtyä tähän, Äikäs sanoo.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.