Lenkin lisäksi lihaskuntoa

11.08.2017 - 06:11 Mikko Perttunen
Vaikka laitteet eivät olekaan leikkikaluja, ei lastenkaan ole tietenkään kiellettyä niitä käyttää. Laura ja Jesse Mattila olivat paikalla ensimmäistä, mutta eivät viimeistä kertaa.

 

Kännölän ulkoilureitin parkkipaikalle on ilmestynyt uusi liikkujille tarkoitettu rakennelma. Mistään lasten kiipeilytelineestä ei ole kyse, vaan monipuolisesta kuntoiluvälineestä, jossa pystyy treenaamaan tehokkaasti eri lihasryhmiä.
–Kyllähän se tarpeeseen tulee. Se mahdollistaa nyt entistä monipuolisemman harjoittelun Kännölässä, Huittisten nuoriso- ja liikuntatoimen johtaja Teuvo Munkki kertoo.

Telineillä onnistuvat niin punnerrukset ja leuanvedot kuin vatsalihasharjoitukset ja porrasnousutkin. Paikalta löytyvät jalkojen sekä käsi- ja hartialihasten treenaamiseen tarkoitetut laitteet sekä esimerkiksi stepperi.
–Lähtökohtana oli, että laitteilla pitäisi pystyä tekemään tällaisia street workout -tyyppisiä harjoitteita, Jaakko Voittomäki Huittisten kaupungilta kertoo.

 

 

Lue juttu loppuun 9.8. Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.